За предстоящо служебно пътуване, или за дългоочаквана отпуска, в страната, или чужбина – каквато и да е причината да търсите вариант за хотелско настаняване, ние сме на ваше разположение. Можем да ви предложим голям избор от различни по категория места за настаняване, съобразени с вашите очаквания и бюджет!

АКТУАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Нови оферти всеки месец

Абонирайте се и получавайте първи всички актуални
оферти и новини.

ПОПУЛЯРНИ ДЕСТИНАЦИИ

Austria

Австрия

Унгария

Германия

Spain

Испания

Italy

Италия

Chech

Чехия

ПРЕДЛОЖЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ

Отзиви от наши клиенти

Често задавани въпроси

Резервация е възможно да се направи по телефон, e-mail или чрез контактната форма на сайта ни. След получаване на обаждане или e-mail от Вас – в срок от един работен ден наш служител ще се свърже с Вас и ще получите отговор дали в желания хотел има свободни места за исканите от Вас дати. Ако няма свободни места ние ще Ви предложим алтерантивен вариант.

Колкото по-рано направите своята резервация, толкова по-сигурно е, че в хотела ще има свободни места. Тъй като всеки хотел има различни условия за резервация, свържете се с наш служител за повече информация.

Всеки хотел има свои специфични условия за анулация, затова сроковете за анулация на Вашата резервация са описани в потвърждението, което ще получите след като резервирате избрания от Вас хотел.

След като получим Вашето запитване и потвърждение от хотела за наличие на желаното от Вас помещение, ще Ви изпратим потвърждение на Вашата резервация. В потвърждението са описани подробно вида на резервираното помещение, брой хора, срокове за плащане на депозит и цялата сума по Вашата резервация и срокове за анулация.
При направено пълно плащане на Вашата резервация, ще Ви издадем ваучер на „Сирма Травел“ за резервираните от Вас туристически услуги и продукти.
Съгласно Закона за Туризма ваучерът е официален документ за пътуване в страната и чужбина. Ваучерът съдържа списък с всички резервирани и заплатени от клиента продукти и услуги и е задължителен документ, който трябва да се представи на рецепция в хотела при настаняване.

Ако пътувате в България на рецепцията в хотела трябва да представите ваучер за настаняване, издаден от „Сирма Травел“ и Ваш документ за самоличност – лична карта.
Ако пътувате в чужбина трябва да представите ваучерът за настаняване и документ за самоличност – лична карта или паспорт.

Плащането се извършва по банков път. С потвърждението на Вашата резервация, Вие ще получите и номера на банковата сметка, към която да преведете сумата по резервацията Ви.

Трябва да покажете документа за Вашата резервация, направена чрез „Сирма Травел“. На рецепция имат информация за Вашата резервация. В случай, че информацията не се показва в системата на хотела, свържете се незабавно с нашите туристически консултанти, без да предприемате никакви други действия по нови резервации на място. Въпросът ще бъде решен от тях във възможно най-кратък срок.

Контакти

За всякакви въпроси и запитвания, моля не се колебайте да ни потърсите:

Обадете ни се

+359 2 960 95 68
+359 886 1000 61

Посетете ни:

гр. София, ул. „Тинтява” № 13, бизнес сграда „Контракс“

Пишете ни

Съгласен съм(Required)