Намирането и резервацията на полет от точка А до точка В с най-кратък престой, най-малко прекачвания и на възможно най-добра цена често се превръща в сериозно предизвикателство. Отнема време, не рядко и нерви, и дълги часове пред екрана в лутане сред безкрайни и неразбираеми опции. А може да бъде лесно и удобно за вас – обадете ни се!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Изгодни оферти

Предлагаме възможно най-ефективните маршрути за полет на изгодни цени.

Персонално отношение

Цените, които ще получите от нас са крайни, без допълнителни такси и скрити условия.

Нестандартни дестинации

Дори и за малко познатите и трудно достъпни кътчета на света ние можем да предложим решение. Не се колебайте да ни потърсите!

САМОЛЕТНИ КОМПАНИИ, С КОИТО РАБОТИМ

Нови оферти всеки месец

Абонирайте се и получавайте първи всички актуални
оферти и новини.

Отзиви от наши клиенти

Често задавани въпроси

Може да резервирате самолетен билет по телефон, на e-mail – office@sirmatravel.bg  или чрез контактната форма на сайта ни. Моля, изписвайте на латиница името и фамилията си.

След резервиране на самолетен билет, той трябва да се заплати и издаде в определен срок, в противен случай цената на самолетния билет не е валидна. Валидността на резервацията се определя от условията по съответната тарифа. Обикновено срокът на валидност е 24, 48 или 72 часа, като авиокомпанията може да променя този срок. При резервация на самолетен билет по телефона или със запитване по e-mail към нашия екип, агентите ни ще ви информират за срока на плащане по време на направа на резервацията.

При резервиране на самолетен билет по телефон, или email нашите агенти ще ви изпратят писмено потвърждение на резервацията .
И в двата случая може да проверите статуса на резервацията си на http://www.checkmytrip.com/

При направена резервация преди да бъде издаден самолетния билет може да се правят всякакви промени по резервацията без допълнителни такси.

Промяната на дата на самолетен билет е възможна, ако го позволява тарифата. В повечето случаи, когато това е възможно се заплаща глоба, която се определя от условията на съответната тарифа.
Препоръчваме ви да се информирате за условията по съответната тарифа преди закупуването на билета.

Редовните авиокомпании не позволяват промяна на име на вече издаден самолетен билет.

Зависи от тарифата, по която е издаден билета. В повечето случаи най-евтините и промоционални билети са non-refundable, тоест не може да се възстанови цената на вече закупения самолетен билет. В зависимост от условията на тарифата, по която сте закупили самолетен билет, може да се възстановят само част от неизползваните летищни такси. Препоръчваме на всички клиенти преди закупуването на самолетен билет да се информират за условията на тарифата.

След уточняване на детайлите относно вашето пътуване и избор на най-добрия вариант за билет може да извършите плащането с банков превод на следната сметка:


„Сирма Травел“ ООД
Банка ДСК
BIC: STSABGSF
IBAN: BG02STSA93000018836387 – в лева

Самолетните билети, които издаваме са електронни и ще бъдат изпратени на посочен от вас e-mail адрес. Препоръчително да отпечатате получения електронен билет и да го носите по време на пътуването.

Контакти

За всякакви въпроси и запитвания, моля не се колебайте да ни потърсите:

Обадете ни се

+359 2 960 95 68
+359 886 1000 61

Посетете ни:

гр. София, ул. „Тинтява” № 13, бизнес сграда „Контракс“

Пишете ни

Съгласен съм(Required)