За вашето комфортно пътуване, независимо дали е лично, семейно, или бизнес такова и когато се нуждаете само от транспорт – ние можем да съдействаме при избора на подходящ автомобил и/ или автобус под наем. Стъпвайки на дългогодишния ни опит и партньорски отношения с широк набор от контрагенти в сферата на рент-а-кар и автобусите под наем, можем да предоставим тази услуга на изгодни цени и да предложим нови, комфортни и лицензирани превозни средства.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Изгодни оферти

Сигурни превозни средства, отлично поддържани, технически изправни и на добри цени.

Персонално отношение

Съобразяваме се с вашите нужди и желания. Можем да предложим всякакъв клас автомобили, както и автобуси и микробуси от 8 до 50 места.

Лесна резервация

Уточнете датите на Вашето пътуване, маршрута, класът автомобил или броят хора, които ще пътуват и в най-кратък срок ще получите оферта.

Свържете се с наш експерт

Ако имате въпроси и нужда от допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас.

Често задавани въпроси

Наемателят трябва да има навършени 18 години и да притежава свидетелство за управление на МПС от една до три години (в зависимост от групата на ползвания автомобил).

Наемателят задължително представя валидна шофьорска книжка, издадена преди минимум 1 година. Други необходими документи са лична карта или паспорт. Задължително условие е и предоставянето на валидна кредитна или дебитна карта.

Автомобилът се предоставя с наличното гориво в резервоара и трябва да бъде върнат със същото количество гориво. При връщане с липсващо гориво, клиентът заплаща липсващото гориво.

Когато наемате автомобил е нужно да оставите депозит с кредитна или дебитна карта, издадена на името на шофьора. Сумата на депозита не се изтегля от сметката Ви, само се блокира! След края на наема се разблокира. Депозитът варира според класа на автомобила.

Няма ограничения в пробега на наетия автомобил.

Всеки, който е вписан в договора за наем на кола има правото да управлява автомобила. Трети лица без изрично да са упоменати в договора, нямат право да управляват и при нанесени щети или настъпване на застрахователно или друго правно събитие вследствие на тяхното управление, финансова и правна отговорност по договор носи основният водач вписан в него.

Цената се определя в зависимост от маршрута/ километрите пробег и включва наем на превозното средство, шофьор, командировъчни на шофьора, гориво. Цената не включва такси за паркинг и евентуални нощувки на шофьора.

Тук важи правилото колкото по-рано, толкова по-добре. Не по-късно от месец преди началната дата на планираното пътуване.

Контакти

За всякакви въпроси и запитвания, моля не се колебайте да ни потърсите:

Обадете ни се

+359 2 960 95 68
+359 886 1000 61

Посетете ни:

гр. София, ул. „Тинтява” № 13, бизнес сграда „Контракс“

Пишете ни

Съгласен съм(Required)